Om Wishing Well

Jag heter Nilla Forsberg och driver sedan 2008 Wishing Well, ett utbildningscenter för Biomekanisk Kraniosakral terapi, Polaritetsterapi med de fem elementen, Organmassage samt Meridianterapi. Jag arbetar som utbildningsanordnare, huvudlärare och kursutvecklare på skolan, i egna lokaler i Enskede, Stockholm.

Jag har 30 års erfarenhet av olika holistiska terapier som t.ex. Kraniosakral terapi, Shiatzu-massage, Polaritetsterapi och Reiki. Jag är utbildad till Svensk massageterapeut på KomplementärMedicinska högskolan i Malmö och Intuitiv massageterapeut på Axelssons i Stockholm.

Jag har studerat Biomekanisk Kraniosakral terapi och Organmassage på Stanley Rosenberg Institut i Köpenhamn. Där har jag även certifierats som lärare i Kraniosakral terapi.

Under 10 års tid reste jag jorden runt för att upptäcka andra kulturer samt studera olika holistiska terapier. Jag har varit bosatt i Thailand i 3 år där jag arbetade som Kraniosakral terapeut och lärare på en klinik på ön Koh Pha-ngan.

Assisterande lärare

Ann-Kristin Ahola började sin utbildning till Kraniosakral Terapeut på Wishing Well år 2012, och har sedan under tre års tid gått alla kurser som skolan erbjuder. Hon har under ytterligare tre år gått parallellt med huvudläraren som lärarassistent och har sedan 2018-2019 börjat att ta över undervisningen på skolan då Nilla Forsberg kommer att ägna sig åt andra projekt. Ann-Kristin är ansvarig för den ett-åriga utbildningen till Biomekanisk Kraniosakral terapeut, samt för år 2, behandling av energi- och organsystemen.

Ann-Kristin Ahola har arbetat som Taktilterapeut i 20 år och även undervisat i Taktil Stimulering i 10 års tid. Hon är också utbildad inom Medial healing, Rosenmetoden, Akupressur och Reiki. Hon driver sedan många år företaget Oasen i egna lokaler i Haninge centrum.

Ann-Kristin

Annons