Kontakt & Om oss

Bokning sker via mail.
Ange kurs, kursdatum namn, bostadsadress samt mobilnummer.

Om oss på Wishing Well

Kontakta Nilla Forsberg för frågor, tidsbokning och anmälningar till kurser.

Jag heter Nilla Forsberg och driver sedan 2008 Wishing Well, ett utbildningscenter för Biomekanisk Kraniosakral terapi, Polaritetsterapi med de fem elementen, Organmassage samt Meridianterapi. Jag arbetar som utbildningsanordnare, huvudlärare och kursutvecklare på skolan, i egna lokaler i Enskede, Stockholm.

Jag har 30 års erfarenhet av olika holistiska terapier som t.ex. Kraniosakral terapi, Shiatzu-massage, Polaritetsterapi och Reiki. Jag är utbildad till Svensk massageterapeut på KomplementärMedicinska högskolan i Malmö och Intuitiv massageterapeut på Axelssons i Stockholm.

Jag har studerat Biomekanisk Kraniosakral terapi och Organmassage på Stanley Rosenberg Institut i Köpenhamn. Där har jag även certifierats som lärare i Kraniosakral terapi.

Under 10 års tid reste jag jorden runt för att upptäcka andra kulturer samt studera olika holistiska terapier. Jag har varit bosatt i Thailand i 3 år där jag arbetade som Kraniosakral terapeut och lärare på en klinik på ön Koh Pha-ngan.

Kontakta assisterande lärare
Ann-Kristin Ahola via mail

Ann-Kristin Ahola, assisterande lärare, började sin utbildning till Kraniosakral Terapeut på Wishing Well år 2012, och har sedan under tre års tid gått alla kurser som skolan erbjuder. Hon har under ytterligare tre år gått parallellt med huvudläraren som lärarassistent och har sedan 2018-2019 börjat att ta över undervisningen på skolan då Nilla Forsberg kommer att ägna sig åt andra projekt. Ann-Kristin är ansvarig för den ett-åriga utbildningen till Biomekanisk Kraniosakral terapeut, samt för år 2, behandling av energi- och organsystemen.

Ann-Kristin Ahola har arbetat som Taktilterapeut i 20 år och även undervisat i Taktil Stimulering i 10 års tid. Hon är också utbildad inom Medial healing, Rosenmetoden, Akupressur och Reiki. Hon driver sedan många år företaget Oasen i egna lokaler i Haninge centrum.


Hitta hit

Utbildningen äger rum i lokaler i Enskede i södra Stockholm.

Adress: Gamla Dalarövägen 56, 2 tr.

Lokalen ligger precis bredvid Skogskyrkogårdens T-banestation på gröna linjen nr 18 mot Farsta. Sitt längst bak i tåget. När du kommer ut från stationen ligger lokalen på andra sidan  av gatan (Sockenvägen), Gamla Dalarövägen ligger parallellt med T-banespåret på vänster sida. Det är ett sandfärgat 3-vånings hyreshus. Till höger om porten ligger en Thai massage.

Om du kommer med bil så ligger lokalen precis efter Globen på väg 73 mot Nynäshamn. Kör av mot Gamla Enskede/ Skogskyrkogården och kör till vänster under motorvägen och vänster igen direkt efter T-banestationen. Det går bra att parkera mot avgift längs Gamla Dalarövägen eller i villaområdet bakom lokalen.

Annons