Välkommen till Wishing Well

Läkning och integrering av kropp och energi i en ny tidsålder

Wishing Well erbjuder behandlingar och utbildning i Biomekanisk Kraniosakral terapi samt för kroppens energisystem och de inre organen. Skolan har kurser med tekniker för att behandla och balansera alla nivåer av människan, från det mest ytligt fysiska, till det allra innersta energimässiga. Det viktigaste en Kraniosakral terapeut får lära sig är att hantera energi i alla dess former och frekvenser, samt att spåra och lösa upp blockeringar och låsningar i kroppen, nervsystemet, organen och de olika energisystemen.

”Hitta lugnet djupt inom dig, och med en balanserad närvaro och små lätta fingertryckningar skapar du magi och får stressade och smärtande kroppar att slappna av”

Klicka på pilen på bilden i det övre högra hörnet för mer information, tider, priser, artiklar etc.

Vad är Biomekanisk Kraniosakral terapi? En behandling för nervsystemet och fysiologisk stress.

Vad är fysiologisk stress? När spänningar och låsningar i kroppen klämmer av nerver och orsakar en ständig retning av nervsystemet som upplevs som stress och kan orsaka utmattning och depression.

Hur fungerar Kraniosakral terapi? – Varsamma tekniker på huvud, ansikte, käke, nacke, ryggrad och bäcken förmår kroppen att släppa spänningarna och korrigera låsningarna. Nervsystemet balanseras och lyfts ur stress och depression, så att kropp och psyke återfår lugn och kraft.

UTBILDA DIG TILL BIOMEKANISK KRANIOSAKRAL TERAPEUT – Wishing Wells program: 3 fristående år

Introduktionskurs till Kraniosakral terapi inför den ett-åriga utbildningen som startar den 7-8 oktober 2023. Prova på en helg innan du bestämmer dig för utbildningen. 23-24 september 2023. Pris 3 000 kr inkl. moms.

Nyhet: FRISTÅENDE KURS – Grunderna i Kraniosakral terapi. 5 dagar, 6-7 maj samt 2, 3, 4 juni 2023. En nybörjarkurs för alla nyfikna som vill lära sig en hel behandling i Kraniosakral terapi. Pris 7 500 kr inkl. moms. Läs mer i texten längre ner.

Utbildningsstart år 1: Biomekanisk Kraniosakral terapi. Start 7-8 oktober 2023. Behandling av det autonoma nervsystemet. Tolv helgavsnitt. Läs mer längre ner i texten. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningsstart år 2: Den eteriska kroppen och Biodynamik. Start januari 2025. Behandling av energi- och organsystemen. Nio helgavsnitt. Läs mer under fliken för år 2. 

Utbildningsstart år 3: Meridianterapi. Start våren 2023. Behandling av de 12 organmeridianerna och de 8 extrameridianerna. Fyra helgavsnitt; 11-12 mars, 8-9 april, 9-10 september och 14-15 oktober 2023. Läs mer under fliken för år 3.

Den ett-åriga utbildningen till Biomekanisk Kraniosakral Terapeut omfattar 12 helger under 14 månaders tid. Nästa utbildning startar den 7-8 oktober 2023. Plats: Gamla Dalarövägen 56 vid Skogskyrkogårdens tunnelbanestation i Stockholm.

Kurskompendier för varje avsnitt ingår. Detta får du lära dig:

  • Att öva upp händernas taktila förmåga för att kunna kontakta nervsystemet
  • Teoretisk kunskap, nervsystemets anatomi och fysiologi
  • Praktisk erfarenhet, tekniker och behandlingar av nervsystemet
  • Diagnosticering av nervsystemets tillstånd med hjälp av tester
  • Energimedvetenhet, en neutral närvaro för kommunikation med nervsystemet

Prova på inför utbildningen: En helgkurs ger dig en introduktion till Kraniosakral terapi. Du får med dig mycket ny kunskap om dig själv, din kropp och ditt nervsystem samt praktiska övningar att använda till vardags för dig själv eller på andra. Du kommer att lära dig att känna in kroppens olika rytmer, anvä-nda tekniker för att behandla stress samt att korrigera Atlaskotan.

Pris: 3 000 kr. Datum: 23-24 september 2023.

Vad skulle det betyda för dig att kunna tolka kroppens signaler om stress och fastlåsningar? Och att alltid ha en teknik att nå kroppens spänningar och trauman så att du kan hjälpa den att bli fri från det som begränsat och stör, och istället få uppleva inre ro och balans. Utbildningen erbjuder en omfattande kunskap om kroppens alla system och även energisystemet. Du får  utveckla och förfina din taktila förmåga för att kunna lokalisera spänningar, låsningar och trauma och hjälpa kroppen att frigöra sig ifrån dem med hjälp av hands-on tekniker. Du kommer att få lära dig att använda ditt energimedvetande så att du kan kontakta olika energier i kroppen och tolka dem för att bäst veta hur och vad du ska behandla. Behandlingen är lika effektiv att utföra på dig själv som på andra. Och den sätter alltid igång processer och förändring på alla nivåer av människan, psykologiskt, känslomässigt och andligt.

Nyhet: FRISTÅENDE KURS – Grunderna i Kraniosakral terapi. 5 dagar, 6-7 maj samt 2, 3, 4 juni 2023. Pris: 7 500 kr inkl. moms.

Denna femdagars kurs ger dig grunderna i Kraniosakral terapi. Inga förkunskaper krävs. Du får lära dig nervsystemets anatomi och att utveckla din taktila förmåga för att med en mjuk och lätt beröring kunna kontakta kroppen och hitta spänningar och låsningar. Du kommer att få lära dig att känna in kroppens olika rytmer och använda varsamma tekniker för att behandla stress samt att korrigera Atlaskotan. Du får med dig ett helt behandlingsprotokoll som når hela nervsystemet genom tekniker på huvudet, ansiktet, käken, nacken, ryggen och bäckenet. Behandlingen går lika bra att använda på dig själv som på andra – ett fantastiskt verktyg mot stress. 

Annons